08
- december
2019
Posted By : Hester
8-dec: Mijlpaal

Ja, de tijd vliegt als je lekker bezig bent! In november hebben we een aantal regen-dagen gehad en zijn we binnen aan het stuken geweest. We doen het zelf, samen. Gaat best goed en we hebben de tijd. Op de mooie dagen spelen we buiten: snoeien, kappen en fikkies stoken. We hebben bedacht dat we op de terrassen alleen tentjes en kleine, lichte voertuigen willen hebben, want ze zijn niet berekend op het gewicht van bijvoorbeeld campers. Voor de campers komen er een stuk of zes plaatsen op de plek waar tot vorige week een half verbrand acacia-bos stond. Eindelijk is die helling leeg, een mijlpaal! Op de video zie je al het hout wat we gekapt hebben en de restanten van wat we verbrand hebben.

Alex is nu naar Frankrijk om blaadjes te harken, maar hij is gisteravond gestrand met een kapotte dynamo in de buurt van Valladolid. Maandag is in Spanje een nationale feestdag, dus hij zit vast tot dinsdag. Hopelijk is hij voor de Kerst terug… Daarna maken we binnen het stucwerk af en volgt er hier een video van het resultaat!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]
Category:

Comments

 • Weer een hele stap vooruit
  De terrassen zien er goed uit.
  Vervelend dat Alex nu met pech staat, maar ja zoiets heb je niet in de hand
  Veel succes verder

 • Lieve Hester
  Wat hebben jullie hard gewerkt om die Terrassen zo schoon en vlak te maken , ik wist niet dat het er zo veel zijn met een mooi uitzicht , bijna geen verbranden bomen meer en dan bij het huis nog een terras gemaakt en het huis van binnen gestuukt , en dat allemaal in 2 maanden , mijn petje af voor jullie .
  Jammer van de pech met de auto ,maar gelukkig geen ongeluk allen moet je nu wat langer alleen zijn met de Honden , houd een beetje vakantie dat doet Alex nu ook !!!!!!!! grapje , MA

 • Wauw knap , er is al heel veel werk verzet . Nu zie je pas hoe groot het er is . Maar er liggen nog serieuze rotsblokken in de weg 😱
  Maar daar weet Alex samen met de tractor wel raad mee 😁👍
  We duimen mee dat Alex snel weer thuis is om samen met jou de feestdagen door te brengen 😘👍🍾🥂
  Groetjes Nancy en Frank en de woefkes xxx

 • Edward en Judith

  08/12/2019 at 9:35 pm

  Jeetje, wat is er weer veel gebeurd! Knapperds. Maar lekker Alex, kom je een lang weekend in het midden van Spanje vast te staan. Nou, misschien kun je daar nog even snel een schuurtje opknappen of een huisje verbouwen. Hahaha. Succes jullie samen. Wij kijken alweer uit naar de volgende blog.

 • Zo, dat ziet er weer goed uit. Als ik het zo lees, moeten we maar kijken voor een tentje, want we willen toch echt op de terrassen staan als we naar Portugal komen.
  Een hijskraantje erbij en we komen wel uit de tent.😂🤣 🏕⛺️🏕⛺️🧻🧻🧻.
  Hoop, dat het met de auto gauw opgelost wordt en dat Alex blaadjes kan harken en dat hij daarna weer naar Portugal kan om Kerst te vieren.
  Lieve groeten van na beiden

Geef een reactie