07
- februari
2020
Posted By : Hester
7-feb: CAT

Dat zul je altijd zien: na al dat wachten komt alles tegelijk! Vorige week donderdag waren we naar Faro gereden om bij Leroy Merlin en Ikea spullen te halen. Dat betekent de hele dag onderweg. ’s Middags belde de meneer van de gasinstallatie (die moeten we alleen hebben voor de woonvergunning, beetje jammer) dat hij bij ons huis was. Okee, je weet de weg, ga maar aan de slag dan zijn wij over 1,5 uur daar. Bijna thuis zagen we dat de graafmachine niet meer bij de buren stond, maar onderweg was naar ons, eindelijk!

Op vrijdag was het mistig, maar José ging toch aan de slag. Eerste opdracht: een weg maken naar de rivier, zodat we daar met de tractor kunnen komen. Maandag was een stralende dag en gingen José en de CAT op weg naar boven. Op dinsdag dacht ik met de drone de voortgang te filmen, maar een windvlaag greep het vliegtuigje en voor ik het wist, was ik ‘m kwijt! De DJI-app op mijn telefoon houdt bij waar de drone is en volgens de laatste log is hij ongeveer 600 meter hier vandaan, maar uren en uren zoeken, leverden niets op. Twee slapeloze nachten later besloten we een andere drone te kopen via de Portugese marktplaats. En zo konden we vanmiddag filmen hoe José bezig is de tweede entree en het terras voor de campers aan te leggen. Wat een ravage, he!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]
Category:

Comments

 • Wat wordt er hard gewerkt.
  Weer veel vorderingen, mooi te zien met de droge.
  Komen binnenkort zelf weer even kijken
  Tot binnenkort
  Groetjes Ank en Wim
  🥰🥰🥰💕💕👍👍

 • Drone uiteraard 😂😂

 • Edward en Judith

  08/02/2020 at 10:39 am

  Hahaha, dat achtergrondmuziekje, het is een oorwurm! Maar wordt de hele berg verplaatst? Wat een werk.

 • Wat een werk om alles vlakbij te krijgen maar wordt vast mooi.
  Zijn er aal vorderingen in Franktrijk met de verkoop.?
  Wij gaan half april naar Portugal en hopen op de terugweg in mei/juni jullie weer te zien.groetjes Ab en Ans

 • Zo hé wat een enorme klus. Leuk om met je (andere) drone de verrichtingen te zien. Wat zonde Hester, dat je je drone uit het ook verloren bent.
  We zijn erg benieuwd om het straks in het echt te zien. Er is in een jaar tijd al zoveel gedaan.
  Wij zitten nu in Ferragudo met uitzicht op de rivier. Heel mooi app. en wachten tot Ank en Wim er zijn dan bel ik voor een afspraak.
  Lieve groeten van Jas

Geef een reactie