20
- december
2019
Posted By : Hester
20-dec: Don’t stop me now!

Vorige week was Pedro hier met zijn graafmachine en zes vrachtwagens met grind. In 6 uur hebben hij, zijn vader en zijn broer de wegen en de terrassen voor het huis verhard. Heel fijn! Zeker omdat het weer sinds vorig weekend niet zo best is. Voor het grind is het juist goed om in te klinken en toen Alex woensdag – zonder enige vertraging – thuis kwam, zag het er perfect uit. Maar die nacht kwam er een plens regen naar beneden … De volgende ochtend schrokken we ons rot! Waar de weg een beetje helling heeft, was het grind weggespoeld. We brachten de ochtend door met het herstel en het graven van goten. De volgende nacht weer veel regen, maar gelukkig hielpen de goten 90% van het water af te voeren zonder de wegen te beschadigen. Nou, het regent nu nog steeds, dus – zoals beloofd – hierbij een video van het stucwerk.

Nog wat goed nieuws. We kregen bezoek van Justin, een ecoloog bij GEOTA. Justin is coördinator van het project “Renature Monchique“. We gaan deelnemen aan dit project en dat betekent dat de acacia’s en eucalyptussen op ons land zullen worden vervangen door inheemse soorten, zoals eik en medronho. We houden je op de hoogte!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]
Category:

Comments

 • Hoi lieve mensen, wat een leuke opname’s . Het wordt zo echt een paleisje.
  Het stuken is best zwaar werk, maar wat wordt het mooi. We hopen het in februari te kunnen aanschouwen. Het ziet er prachtig uit.
  Jammer, dat het zo geregend heeft. Het is vaak veel te droog of te nat. Nu kon Alex fijn binnen aan de slag.👍🤣👍🤣😂
  Fijn, dat er eiken en medronho bomen komen. Kan Jij Hester je eigen likeur stoken.
  Wij wensen jullie fijne dagen en een voorspoedig 2020 .

 • Hoi Alex en Hester,
  Knap wat jullie weeral gedaan hebben !
  Waar het slechte weer goed voor is hé 😉👍
  Hopelijk kunnen jullie snel weer buiten werken in het zonnetje. 😁
  Lassen jullie wel een pauze in , we wensen jullie fijne feestdagen, geniet van elkaar en de hondjes .
  Regenachtige groetjes uit Aartselaar
  Frank ,Nancy , Diesel en snuffel 😘🍾🥂

 • Ans en Ab van Zeumeren

  25/12/2019 at 3:59 pm

  Hoi Hester en Alex,
  Jullie zijn goed bezig knap hoor ben heel benieuwd hoe álle eruit komt te zien als alles klaar is we komen dat zeker zien als alles goed gaat, we wensen jullie heel fijne dagen toe en een prachtig kampeer seizoen in 2020.
  Groetjes Ans en Ab

 • Edward en Judith

  29/12/2019 at 7:28 pm

  Bom dia Alex en Hester,

  Dat ziet er allemaal weer goed uit! Wat een verschil al weer met toen wij in de zomer door de raampjes gluurden. Ga zo door, hou vol, na het zuur komt het zoet. Wij snappen dat jullie de medronheiro willen planten. Want er moet toch een vervangend drankje gevonden worden voor de heerlijke Pineau de Charentes :-).

  Wij willen jullie graag een heel goed 2020 wensen. Wij hopen dat het een leuk, uitdagend, opbouwend, goed maar vooral liefdevol jaar wordt. We hopen jullie graag weer te zien. Enne… jullie zijn altijd welkom in Delft.

  Feliz Ano Novo!

Geef een reactie