19
- oktober
2019
Posted By : Hester
19-okt: Spark 1

Pois, pois, hier dan de eerste video, gemaakt met de drone! Het besturen van dat ding valt me niet mee, kan ik jullie vertellen. Elke dag even oefenen en geduld hebben met mezelf… Ook in het land waar 300 dagen per jaar de zon schijnt, komt wel eens een regendag langs, dus ik heb vanmiddag achter de laptop gezeten en dit videootje in elkaar geknutseld. ’t Is een begin, moeten jullie maar denken!

Het is trouwens maar goed dat het regent. Dat was hard nodig, want het was hier zo droog en stoffig. En terwijl Alex ons terras metselde en de basis legde voor de overkapping voor de aanhangers, brandhout, enzo, heb ik weer aardig wat rotzooi geproduceerd, die nodig verbrand moet worden.

O ja Hetty, fijne verjaardag!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]
Category:

Comments

 • Wat een leuke beelden krijg je met zo’n drone. Een goed overzicht zo.
  Alweer heel veel gedaan in die paar weken dat jullie er weer zijn.
  Voelen jullie je weer helemaal thuis daar?
  We blijven jullie volgen.
  Groetjes Ank en Wim

 • Lieve Hester en Alex ,
  Wat een leuk kado,tje heb je gehad voor je verjaardag , daar mee kan je je lekker ontspannen met mooi weer om voor ons het hele gebeuren van de bouw op Picota te filmen en op de Blog te zetten , Zo een Drone !! is ook makkelijk om te kijken wie er op het terrein komt denk ik , ha ha. Ik vind het hartstikke leuk om zo mee te leven met jullie , Werk maar lekker door . Moeders

Geef een reactie