13
- november
2019
Posted By : Hester
12-nov: Vrije tijd

Deze winter doe ik ’t een tandje minder, heb ik met mezelf afgesproken. Alex gaat erin mee en zo hebben we afgelopen zondag een dagje vrij genomen en zijn we naar Camping Quinta de Odelouca gereden. Bert en Thea hebben daar de afgelopen vijftien jaar een mooie, comfortabele camping met 25 plaatsen aangelegd. We hebben gezellig twee uurtjes vaak herkenbare ervaringen uitgewisseld en een rondleiding over hun domaine gekregen. Het staat te koop, want Bert en Thea willen graag met pensioen.

Verder vind ik het fijn om met Carlos en Pluto een eind te gaan lopen en vooral Pluto wordt daar heel blij van. Mijn favoriete wandeling is naar de top van Picota, zie foto’s.

En sinds deze week ga ik op dinsdagmorgen met Sueli naar Portimão voor een uurtje Zumba, lekker met de billen schudden!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]
Category:

Comments

 • Wat is het toch prachtig daar.
  En fijn dat je zo je draai gaat vinden.
  Zo kom je steeds weer nieuwe mensen tegen, erg leuk
  En het weer ziet er in ieder geval beter uit dan bij ons met heel veel regen.
  We kunnen haast niet wachten tot het tijd voor ons is om weer naar Portugal te gaan!!
  Geniet ervan.
  Groetjes Ank en Wim

 • Hallo lieverds, wat een mooie route in jullie leven. Het is prachtig. Ik blijf t maar zeggen. En zo een klim doet je billen ook lekker strakker maken en dan nog rumba erbij… Alex zal er niet af kunnen blijven. Hahaha.
  Uit alles maak ik op, dat jullie het erg naar jullie zin hebben. Geluk. Liefs Peet en Pat

 • Hey Hester en Alex,
  Zo ik ben weer onder de mensen. Heb in een waardeloos hotel gezeten,🚑 ( ziekenhuis) je werd om half 7 wakker gemaakt. Niets voor mij… zit toch liever op de camping bij jullie.⛺️
  Leuk om al die beelden via de Drone te zien. Hester, je bent er al best handig mee. Goed dat jullie ook eens een dag vrij nemen en dat jullie bij Bert en Thea zijn geweest.
  Hopen jullie in februari weer te ontmoeten. Jaap en ik zitten nu aan een heerlijke Vinho Verde een Garcez om vast in de stemming te komen. Liefs van ons beiden.

Geef een reactie